X

Off season conditietraining

WAT
De Tennisschool Jan Stilten en ToPP - Total Performance Partner - (het centrum van Jan Van Damme) bieden een complete "off season" trainingreeks aan die een aanvulling is op de tennislessen. Deze trainingen hebben als doel jullie op weg te helpen bij het leggen van een stabiele basis voor een blessurevrij én top tennisjaar! Om jullie een stabiele en brede basis te garanderen, ga je niet enkel aan de slag in het trainingscentrum. Wij geven jullie ook een programma mee om thuis verder te bouwen op de gelegde basis. Een meerwaarde waarvan je de vruchten in jouw tennisspel zeker zal plukken!

Focus op CORE STABILITY
In de trainingen leggen we de nadruk op rompstabiliteit. Onze buik-, bil- en rugspieren vormen de kern van ons lichaam, die we versterken om een optimale sportprestatie neer te zetten. Iedereen heeft baat bij een goede core: minder kans op overbelasting en blessures, betere balans, betere techniek,...

Focus op POWER
Op diverse manieren werken wij aan krachtontwikkeling van het boven- en onderlichaam. Elke training bouwen we op. Daarbij maken we gebruik van jouw lichaamsgewicht maar ook andere soorten belasting. Functionele krachtoefeningen doen deze sessies nog dichter aansluiten bij jouw favoriete sport!

Focus op CONDITIE
Individueel nemen wij jouw uithoudingsvermogen onder handen. Op maat gaan wij sportspecifieke conditie-oefeningen implementeren in de trainingen. Ook een sportspecifieke intervaltraining komt als extra uitdaging aan bod.

WIE
Elk niveau & elke sporter (jong en oud)

HIGH QUALITY BEGELEIDING
De training worden gegeven door Jan Van Damme ((sport)kinesitherapeut Club Brugge KV ) en Bram Dhaen (sportkinesist & tennis- en conditietrainer).
Kleine groepen van max. 12 personen.

PRIJS
€ 140 per lessenreeks van 8 lessen
1u per week
Inclusief thuisprogramma

WANNEER
Donderdag: start vanaf 6 feb. tem 2 april.
Sessies om 18u30 / 19u30 / 20u30

WAAR
Trainingcentrum ToPP: Klipsenstraat 18 in 9160 Lokeren

Inschrijven
Inschrijven